Fortsättningskurs i Gong - Spela och arrangera Gongpuja

FORTSÄTTNINGSKURS I GONG - SPELA OCH ARRANGERA GONGPUJA

En gongpuja är en natt fylld med gongspel, där vi placerar gongarna som ett torn i mitten av rummet. Vi är flera spelare och byter av varandra i gongtornet i sammanlagt 7,5 timmar. När du inte spelar kan du sova eller vara i meditation. Gongarnas vibrationer utgör en fin väv av ljud som omsluter och håller, går in i och igenom, öppnar upp och vädrar ut. Vibrationerna kan dra med och lyfta eller grunda och jorda. 


Kursen är en mini-gongpuja som börjar på kvällen och avslutas nästa morgon. Vi går igenom hur du kan tänka kring inbjudningar och förberedelser, upplägg av kvällen och morgonen, allt utifrån hur du vill att den puja som du arrangerar ska se ut. Du får lära dig hur du inleder och avslutar själva gongspelet.


Huvudsyftet med kursen är att du ska få lära dig den speciella spelstilen för gongpuja och vara med och spela på en mini-gongpuja. Innan du får ditt diplom är du också med och spelar på en vanlig gongpuja där vi har fler deltagare än spelare. 


FÖRKUNSKAPER

För att gå den här utbildningen behöver du först ha gått "Grundkurs i Gong". <3


PRIS OCH OMFATTNING

1 640 kronor inklusive moms. Kvällsmat och frukost ingår i priset. Kursen omfattar i sin helhet ca 15 timmar.


ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att maila till alexandra@langla.se eller smsa/ringa 0766-14 65 09. Anmälan är bindande och förenad med ett betalningsansvar. Genom din anmälan godtar du dessa köpregler.


Nästa kurs i Öttum är i samband med nästa gongpuja den 28-29 juni 2024.


Välkommen med din anmälan! <3