Grundkurs i Gong

GRUNDKURS I GONG

När du går Langlas Grundkurs i gong kommer du att lära dig grunderna i hur du spelar gong och vilken effekt olika speltekniker har på dina åhörare. Vi spelar i första hand stor gong som är upphängd på ställ och, som tillägg till det, lite mindre handhållna gongar. Olika format ger olika möjligheter.


Vi pratar om gongarnas historia, olika gongtyper och olika tillverkare, samt hur du hanterar din gong för att den sak fortsätta vara fin och bibehålla sitt ljud. Du får möjlighet att prova olika kluggor och hitta dina egna favoriter. Du behöver ingen egen gong för att delta i kursen. I kurslokalen finns ett stort antal gongar med olika toner och frekvenser att spela på under kursens gång. Langlas kurser hålls alltid i små grupper för att ge varje deltagare mer tid och utrymme att utvecklas.


Du kommer att lära dig att hålla arrangemang där du spelar gongavslappning, samt kortare och längre gongbad med mer variation. Vi går igenom olika sätt att inleda och avsluta gongarrangemang och hur du kan gongavslappning och gongbad med din nuvarande verksamhet. Du kommer också att lära dig en kortare behandling med handhållen gong.


Efter kursens slut kan du titulera dig GongGängare, en som går med gongarna, lever i deras energier och för gåvan av ljudet vidare till andra.


FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs. <3


PRIS OCH OMFATTNING

För kurs i Öttum är priset 3 650 kronor inklusive moms. Lunch och fika ingår i priset.

För kurs på andra orter är priset 3995 kr inklusive moms. Fika ingår.

Kursen omfattar 11 undervisningstimmar fördelat på två dagar.


ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att maila till alexandra@langla.se eller smsa/ringa 0766-14 65 09. Anmälan är bindande och förenad med ett betalningsansvar. Genom din anmälan godtar du dessa köpregler.


Nästa kurs i Öttum är den 17-18 februari 2024. Tider: Lördag kl 10-18 och kl 10-14. Det går även att få Grundkurs i Gong som privat undervisning. Priset är då 4000 kronor, kurstiden är 7 undervisningstimmar, eftersom det går snabbare att undervisa en person än en grupp. Medtag egen lunch, fika ingår.


Kurser på andra orter annonseras på Facebook.

Om du vill veta mer om kurser på andra orter, maila, smsa eller ring! 


Varmt välkommen med din anmälan!