Ljudhealing

LJUDHEALING

Ljudhealing är samlingsnamnet för allt skapande av klanger, vibrationer och ljud med avsikt att skänka lindring och läkning. Ljudet kan skapas i kroppen genom ljudande, mantran eller sång eller komma utifrån. Jag använder framför allt gongar, tibetanska klangskålar, kristallklangskålar, kristallbägare, chimes av olika slag, stämgafflar, vågtrummor och "rain sticks". Här finns över 70 gongar i storleksordningen 12" - 50" och över 50 klangskålar, så de får inte alla plats i salen samtidigt. Den största klangskålen väger över 20 kilo. OM gongar och klangskålar är min passion? Utan tvekan! :D


LJUD SOM BEHANDLING & SOM UPPLEVELSE

Jag erbjuder både privata sessioner i ljudhealing och ljudhealing i grupp. I grupp kan du delta i Gongbad, Reningsbad och Gongyoga. "Stund av stillhet" är en halvdag med yoga till gong som avslutas med ett gongbad. Vid två tillfällen per år håller vi också GongPuja, som är en hel natt av gongspel. Som privata sessioner kan du erhålla klangskålshealing, klangmassage och gonghealing eller en kombination av dem.


Jag åker också ut och spelar på andra orter. Tveka inte att fråga om du vill att jag håller gongbad där du bor. Beroende på lokalens storlek kan jag ta med 7-12 gongar, när jag åker till dig/er, vilket är mer än vad de flesta yogastudios kan erbjuda.


KURSER I GONG & KLANGSKÅLSHEALING

Hos mig kan du gå gongutbildning i flera steg, utifrån ditt intresse och önskad inriktning med ditt gongspel. Som inledning går alla Grundkurs i Gong. Du kan sedan gå vidare med kurser i Gonghealing, Spela Gongpuja och "Fördjupningskurs i gong för gruppledare och yogalärare". Om du går alla de fyra stegen erhåller du mästarinnetiteln GongGodess. Läs mer om kurserna, under sina respektive flikar. Jag håller också kurser i Klangskålshealing.


SHOP & SHOW ROOM

Över 70 gongar! :D Ja, det är ju fler än vad jag behöver för egen del. Jag är återförsäljare för Gongar och klangskålar från Meinl Sonic Energy och klangskålar från Berks. Berks är, enligt mig, märket som har de mest välljudande kristallklangskålar som går att få tag på. Jag importerar också gongar ock klangskålar från flera tillverkare i Nepal, Indien och Kina.

De tysktillverkade gongarna är tonstämda och man kan köpa utan att ha provat. Klangskålar och gongar tillverkade i Asien är alla personliga till utseende, ton och frekvens, så dem rekommenderar jag att man provspelar och väljer just den man har spelat, så man vet vad man får. Varmt välkomna hit!