Fördjupningskurs i Gong - Gonghealing

FÖRDJUPNINGSKURS I GONG - GONGHEALING

När du går Langlas "Fördjupningskurs i Gong" kommer du att lära dig att använda gongen i behandlingar där du jobbar med en enskild klient. Behandlingsformen heter Gonghealing och är ett komplement till  Gongbad. Vibrationerna från gongarna blir personligt utvalda för klienten och gongarna plceras närmare. Vi jobbar med större gongar upphängda i ställ och kompletterar med tekniker där vi använder handhållen gong för att rikta energierna  ytterligare. Effekter blir på detta sätt mycket mer djupgående än vid gongbaden.


Du kommer att få lära dig flera nya slagtekniker, som du också kan använda i dina gongbad, och nya sätt att föra den handhållna gongen, samt hur detta påverkar din klient. Det ger dig mer att välja mellan, så du kan uppnå just den effekt som du/ni önskar vid GongHealingen. Du får också kunskap om vad ett förberedande klientsamtal kan innehålla, samt hur det kan hjälpa dig när du väljer hur du spelar för din klient.


Vi går igenom inledning och avslut för en GongHealing session och håller sedan sessioner med varandra. Under kursen kommer du att få minst 3 fulla behandlingar, så förbered dig på att det också blir en egen resa med personlig utveckling. Utifrån kursdeltagarnas tidigare kunskaper, talar vi om möjligheter att kombinera med andra behandlingsmetoder och ceremoniella inslag. Det är en upplevelserik och kunskapstät kurs!


Efter kursens genomförande kan du titulera dig GongFylgia. I den fornnordiska mytologin användes ordet fylgia för den vägledare som var ens guide i andevärlden. Du kommer att vara klientens vägvisare i världen bortom denna, där toner och vibrationer formar allt nytt.


FÖRKUNSKAPER

För att gå den här kursen behöver du först ha gått "Grundkurs i Gong". <3


PRIS OCH OMFATTNING

5 500 kronor inklusive moms. Lunch och fika ingår i priset. Kursen omfattar 17 undervisningstimmar fördelat på tre dagar.


ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att maila till alexandra@langla.se eller smsa/ringa 0766-14 65 09. Anmälan är bindande och förenad med ett betalningsansvar. Genom din anmälan godtar du dessa köpregler.


Nästa kurs i Öttum är 12-14 maj 2023. Tider: fredag kl 10-17, lördag kl 9-17 och söndag 9-14.