Behandlingar

KROPPSBEHANDLINGAR

Kroppsbehandlingar är ett fint komplement till ett hälsosamt liv.

Ibland för att förebygga, ibland för att läka. Om du har långvariga besvär

som du skulle vilja komma till rätta med, kan det vara bra att börja med

att boka en naturmedicinsk diagnos. Alla behandlingar vi ger anpassas

efter dina unika behov. Ju mer vi vet om dig desto bättre.


Mycket att välja mellan? Fråga gärna vad vi skulle rekommendera just dig,

så hjälper vi dig att hitta rätt i utbudet.


BOKA TID

Du bokar din tid genom att maila till alexandra@langla.se eller genom att ringa till 0766-14 65 09. Då jag ofta är upptagen med behandlingar är det inte alltid jag kan svara i telefon. Tala i så fall in ett meddelande där du uppger namn, telefonnummer och ditt ärende, så ringer jag tillbaka till dig.


ATT TÄNKA PÅ

Redan när du bokar din behandling är det viktigt att du berättar om du har några medicinska besvär eller allergier. Berätta också om du är gravid, eftersom vissa behandlingar inte utförs under graviditet och vissa eteriska oljor kan påverka ditt och barnets mående. Dessa eteriska oljor vill jag kunna undvika även i behandlingar innan du kommer så de inte finns kvar i rummet. Det är ditt ansvara att informera mig om detta, så jag kan vidta de försiktighetsåtgärder som behövs.


När du kommer för behandling, kom några minuter före bokad tid. Ta redan innan av dig alla smycken så slipper vi lägga behandlingstid på det. Ha din mobiltelefon avstängd då du är hos mig, så vi får vara ostörda.


För att få största möjliga effekt av din behandling, tänk på att dricka extra mycket rent vatten under dagen för behandlingen. Regelbunden behandling ger ökad terapeutisk effekt.


AVBOKNING OCH OMBOKNING

Avbokning och ombokning sker minst 24 timmar före avtalad tid, annars debiteras fullt pris för din behandling. Jag beklagar, men insisterar.


Jag har behandlingsskadeförsäkring och ansvarsförsäkring, samt F-skatt.