Utökat doulauppdrag

 

LANGLA

UTÖKAT DOULAUPPDRAG

Utöver det stöd som jag ger inom ramen för ett vanligt doulauppdrag kan jag också hjälpa till med:

 

  • att stärka din kropp inför graviditeten genom att vi gör en inventering av ditt liv där vi tittar på vilka yttre och inre faktorer som kan göra det svårare för just dig att bli gravid, så att du kan minimera dem och stärka de faktorer som gör det lättare för dig att bli gravid. Vi pratar om kost, örter, träning och arbetssituation.
  • att se över och minimera mängden ämnen i din omgivning som kan påverka ditt barns hälsa medan det är i din mage och efter att hon/han kommit ut. En giftfri miljö ger ditt barn så goda förutsättningar som möjligt till ett hälsosamt liv i en stark och frisk kropp.
  • hypnos mot förlossningsrädsla före och under graviditeten, för att stärka din tro på dig själv och tillit till din kropps förmåga att föda.
  • hypnos som smärtlindringsmetod under förlossingen.
  • att efter förlossningen ge ört- och kostråd som hjälper dig att läka så snabbt som möjligt och återfå dina krafter efter graviditeten och förlossningen.
  • att bearbeta en förlossning som inte blev som du hade tänkt med hjälp av samtalsterapi, sorgterapi eller hypnoterapi.

 

Om du bär med dig obearbetade trauman som påverkar din inställning till din graviditet, ditt barn eller till dig själv kan jag även hjälpa dig att bearbeta dem. När du planerar att sätta ett nytt barn till världen händer det att gamla upplevelser kommer upp till ytan, sådant som du kanske inte tänkt på på länge och trodde att du var färdig med, men nu tror kan påvkerka hur du blir som förälder. Det är aldrig för sent att göra upp med det förflutna! Nu kan vara ett perfekt tillfälle

att göra det för att slippa bära det med in i framtiden.

 

De metoder som jag arbetar med har hjälpt mig att bearbeta mina negativa förlossningsupplevelser och andra svåra livsupplevelser. De kan hjälpa även dig! Vi sätter ihop ett specialanpassat paket med det stöd och den hjälp som just du behöver. Jag önskar dig av hela mitt hjärta en positiv förlossningsupplevelse!